fbpx

HAE YRITYSVELHOKSI

Oletko sinä yritysvelho?

Olet laaja-alainen liiketoiminnan osaaja ja rakennat taitavasti verkostoja erilaisten toimijoiden kesken. Et pelkää tehdä ihmeitä ja tartut aktiivisesti uusiin mahdollisuuksiin.

Saatat olla juuri hakemamme hyvä tyyppi rakentamaan Jämsän tulevaisuutta yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Tätä me tarjoamme

Jämsän kaupunki on tällä hetkellä positiivista tekemistä ja mahdollisuuksia tarjoava työntekemisen paikka. Nisula Forest ilmoitti juuri mittavasta laajennusinvestoinnista ja CSI Composite Solutions and Innovations Oy ilmoitti siirtävänsä liiketoiminnot Jämsän Halliin. UPM:n ilmoitus Kaipolan paperitehtaan sulkemisesta vuoden 2020 loppuun mennessä on saanut liike-elämän toimijat kiinnostumaan Jämsän tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista ja fasiliteeteista.

Jämsän kaupungin yritysvelhon tehtävä on toimia uusien liiketoimintojen hankkijana sekä erilaisten liidien koordinoijana.

Tulet toimimaan osana yrityspalvelutiimiä.

Näitä me odotamme

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ripeäotteisuutta, monipuolista kokemusta liike-elämästä ja/tai yrittäjyydestä, näkemystä yritystoiminnan ja yrittäjyyden kehittämisestä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Soveltuva korkeakoulututkinto tai muu koulutus on tottakai eduksi.

Ei ole ollenkaan haitaksi, mikäli sinulta löytyy kokemusta teknologiateollisuudesta ja kansainvälisistä kehittämistehtävistä, kykyä yrityskehitysprosessien johtamiseen ja asiantuntijaverkoston hyödyntämiseen, yritysrahoitusmahdollisuuksien tuntemusta, innostavaa ja kannustavaa kehittäjäluonnetta, projektitoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa.

Ennen kaikkea tarvitset velhomaisen rohkeaa asennetta uusiin asioihin tarttumisessa.

Nämäkin ehkä kiinnostavat

Tältä investinjamsa.fi-sivustolta löydät tämän hetken tietoa Jämsän yrittämisen ja asumisen mahdollisuuksista. Näille sivuille on tarkoitus lähteä kokoamaan myös yritysvelhon tarjoamaa.

Näin olemme kiteyttäneet tärkeimmät toimenpiteet, joihin sinun odotetaan tarttuvan:

  • Keräät tietoa yritysten tukitarpeesta ja käynnistät tiedon pohjalta toimenpiteitä, joiden avulla syntyy työpaikkoja rakennemuutoksen myötä katoavien tilalle.
  • Koordinoit ja viet eteenpäin konkreettisia yrityshankkeita yhteistyössä Jämsän kaupungin elinvoimapalvelujen kanssa.
  • Jäsennät yritysideoita ja -hankkeita kehittämissalkkuihin (esim biotalous, ICT, hyvinvointipalvelut), joiden kehittämiseen haetaan erillistä rahoitusta.
  • Toteutat toimenpiteitä (markkinaselvitykset, suunnitelmat, markkinointitoimenpiteet), joiden avulla Kaipolan tehdassaitille syntyy yritysalue.
  • Toteutat markkinointitoimenpiteitä, joiden avulla voidaan löytää potentiaalisia uusia yrityksiä Jämsään.

Jotta kaikkea ei tarvitse tehdä itse, on avuksesi varattu budjettia asiantuntijapalveluiden ostamista varten. Myös markkinoinnin toimenpiteisiin on varattu rahaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kvtes:n mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Toimi on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Palvelusuhteen alussa työntekijän edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työhöntulotarkastukseen. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja saat

Lisätietoja antaa Jämsän kaupungin elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen, puh 040 747 7736, anna-liisa.juurinen@jamsa.fi

Hae yritysvelhoksi

Lähetä hakemuksesi 4.10.2020 mennessä sähköiseen Laura-rekrytointijärjestelmään (www.jamsa.fi).

HAE YRITYSVELHOKSI

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons