Henkilötarina

Jämsä houkutti sijainnillaan ja edullisuudellaan

Keski-Suomen halvimmat asumiskustannukset yhdistyvät Jämsässä hyviin liikenneyhteyksiin ja loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Siru ja Pasi Suoranta muuttivat Tampereelta Jämsään. ”Löysimme haluamamme asunnon ja huomasimme, että palvelutkin toimivat älyttömän hyvin. Kaiken tuon lisäksi saatoimme vielä huomata jämsäläisten olevan todella ystävällistä ja auttavaista väkeä.”

Lue lisää
Henkilötarina

Jämsässä on perheille kaikki tarvittava

Jämsässä yhdistyvät kaupungin palvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä keskisuomalainen luonto. Arkkitehtitoimisto Zanerin toimitusjohtaja, arkkitehti Pasi Pohjoismäki toteaa Jämsän olevan hänen perheelleen juuri sopivan kokoinen kaupunki.

Lue lisää

Haaveissa omakotitalon rakentaminen?

Jämsän kaupungilla on tarjolla omakotitalotontteja metsä- ja järvimaisemissa taajamissa ja niiden läheisyydessä, joten koulut, päiväkodit ym. palvelut ovat kävely- tai lyhyen automatkan päässä.

Jaatilanrinne

Jaatilanrinne on idyllinen ja kauniisti rakennettu asuinalue, joka sijaitsee lähellä monipuolisia Pukinvuoren ulkoilumaastoja n. 2,5 kilometrin päässä Jämsän keskustan kattavista palveluista. Jaatilanrinteen maastollinen monimuotoisuus antaa mahdollisuuden hyvin monen tyyppisiin rakentamisratkaisuihin. Jaatilanrinteessä viihtyvät erityisesti lapsiperheet.


Faktat

  • tonttien pinta-alat 1 040 – 1 454 m²
  • perushinnat 5 200 – 7 270 € + lohkomis- ja kunnallistekniikan kustannukset
  • rakennusoikeudet 208 – 291 k-m²
  • tontit myydään tai vuokrataan

Varaa tonttisi Jaatilanrinteen idylliseltä asuinalueelta!

Särkijärvi

Särkijärvellä on luonto lähellä. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Pukinvuoren kuntopolut, hiihtoladut sekä Särkijärven uimaranta tuovat alueelle upeat ulkoilumahdollisuudet. Jämsän kaupungilla on tarjolla edullisia, valmiiksi lohkottuja tontteja, joissa kunnallistekniikka ja tiet ovat valmiina. Rakentamaan pääset nopeasti.

Faktat

  • tonttien pinta-alat 1 330 – 1 702 m²
  • perushinnat 6 345 – 8 510 € + lohkomis- ja kunnallistekniikan kustannukset
  • rakennusoikeudet 317 – 426 k-m²
  • tontit myydään tai vuokrataan

Varaa tonttisi Särkijärven rantamaisemista!

Jämsässä asut vesistöjen äärellä

Jaatilanrinteen ja Särkijärven lisäksi Jämsän kaupungilla on tarjolla tontteja mm. Jämsänkoskella, 9-tien läheisyydessä Längelmäveden rannalla sijaitsevassa Länkipohjan taajamassa sekä Hallin taajamassa. Lisätietoja tonteista löytyy Jämsän kaupungin sivuilta.

Lisätiedustelut:
tontti-insinööri
puh. 050 378 4114, marko.nieminen@jamsa.fi

Uusi koti Jämsästä? Tutustu myytäviin asuntoihin >>

Jämsässä on myös mukavia vuokra-asuntoja kerrostaloissa ja rivitaloalueilla eri puolilla kaupunkia. Tutustu vapaisiin asuntoihin >>

 

Jämsässä Keski-Suomen halvimmat asumiskustannukset 2,32 €/m²

(Sis. kiinteistöverot ja kunnalliset maksut. Lähde: Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen indeksitalovertailu 2019)

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons