Sijoitu Jämsään!

Kiinnostuitko?
Haluatko luoda menestystarinasi Jämsässä?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje

Tutkitusti edulliset asumiskustannukset

Keskellä Suomea - lähellä kaikkea

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Yli 20 000 asukasta

Uusi koti Jämsästä?

Oikein hyvä ajatus!

Jämsä on ihmisen kokoinen paikka asua, kasvattaa, tehdä työtä ja yrittää. Palvelut löytyvät napakassa paketissa, eikä arjen pyörittämiseen hukkaannu ylimääräistä aikaa. Lyhyet etäisyydet Jämsästä Jyväskylään ja Tampereelle laajentavat tarjontaa entisestään.

Asumaan Jämsään esitteen kansi

Klikkaa ja lataa esite

Jämsässä asumisen kustannukset ovat kohtuulliset ja rahaa jää muuhunkin tekemiseen. Vaihtoehtoja asumiseen löytyy monipuolisesti vuokra-asunnoista omistusasuntoihin. Valittavaa löytyy kaupunkikeskustan kohteista luonnon keskellä oleviin mahdollisuuksiin.

Kaupunkikeskusta on tiivis ja kaikki tarvittavat peruspalvelut löytyvät läheltäsi. Kaupat, koulut, päiväkodit, terveydenhuolto ym. palvelut ovat kävely- tai lyhyen automatkan päässä. Jämsästä löytyy perusopetuksen lisäksi myös toisen asteen koulutusta (lukio ja ammattiopisto),  laadukas musiikkiopisto, työväenopisto sekä avoimen korkeakoulun opintokokonaisuuksia.

Jämsässä on monipuoliset mahdollisuudet urheiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tarjolla on erilaisia liikkumisen mahdollisuuksia itsenäiseen tekemiseen. Tämän lisäksi lukuisat seurat ja yhteisöt järjestävät ohjattua harrastetoimintaa ympäri vuoden ja mahdollistavat kehittymisen aina maailman huipputasolle saakka.

Jämsässä on tarjolla työtä monilla eri aloilla. Jämsästä on myös hyvät kulkuyhteydet Jyväskylän ja Tampereen suuntaa ja päivittäinen työmatka onnistuu sujuvasti vaikka junalla.

Tervetuloa Jämsään!

Jämsässä Keski-Suomen halvimmat asumiskustannukset 2,32 €/m²

(Sis. kiinteistöverot ja kunnalliset maksut. Lähde: Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen indeksitalovertailu 2019)

Henkilötarina

Hyvällä tavalla yksinkertaisempi arki Jämsässä

Jämsään seitsemän vuotta sitten muuttaneita Tiina ja Sami Huohvanaista miellyttävät turvallinen, helppo arki ja edullinen asuminen. Jämsässä koulut ja harrastukset ovat lyhyen ajo- tai kävelymatkan päässä. Kaupungin ylpeyksiä ovat uudet, turvalliset koulut ja Huohvanaisillekin tutuksi tulleet pienen kaupungin mutkattomat palvelut.

Lue lisää
Henkilötarina

Jämsä houkutti sijainnillaan ja edullisuudellaan

Keski-Suomen halvimmat asumiskustannukset yhdistyvät Jämsässä hyviin liikenneyhteyksiin ja loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Siru ja Pasi Suoranta muuttivat Tampereelta Jämsään. ”Löysimme haluamamme asunnon ja huomasimme, että palvelutkin toimivat älyttömän hyvin. Kaiken tuon lisäksi saatoimme vielä huomata jämsäläisten olevan todella ystävällistä ja auttavaista väkeä.”

Lue lisää
Ajankohtaista

Uusi rivitalokohde aivan Jämsän keskustassa

Jämsän kaupungissa on harvoin tarjolla tällaista kohdetta ja vielä uusia rivitaloasuntoja. Upean maiseman ja ympäröivän luonnon lisäksi rivitalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Jämsän keskustan palveluista. Himos useine harrastemahdollisuuksineen on myös lähietäisyydellä.

Lue lisää
Henkilötarina

Jämsässä on perheille kaikki tarvittava

Jämsässä yhdistyvät kaupungin palvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä keskisuomalainen luonto. Arkkitehtitoimisto Zanerin toimitusjohtaja, arkkitehti Pasi Pohjoismäki toteaa Jämsän olevan hänen perheelleen juuri sopivan kokoinen kaupunki.

Lue lisää
Yritysten kasvutarinoita

Urheiluvälineitä jo toisessa polvessa

Urheile ja työtä tee! Se on ollut Heinosen perheen motto siitä pitäen, kun he perustivat v. 1983 urheiluliikkeen. Heinosten liiketoiminta nojaa kolmeen vankkaan pylvääseen. Ne ovat laatu, palvelu ja paikallisuus. Viime syksynä Sportia Jämsässä toteutettiin sukupolven vaihdos Jounin ottaessa vetovastuun.

Lue lisää

Jämsä sijaitsee keskellä eteläistä Suomea

Etäisyyksiä Jämsään

 

 • Helsinki 220 km
 • Tampere 90 km
 • Jyväskylä 55 km
 • Lahti 115 km
 • Turku 250 km
 • Oulu 395 km
 • Pietari 450 km

Lentokentät

 • Tampere 100 km
 • Jyväskylä 80 km

Junayhteydet

 • Helsinki 2 h 44 min
 • Tampere 58 min
 • Jyväskylä 30 min

 

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons